Συστήματα Δόμησης

Κτιριακά κελύφη για επαγγελματική ή/και ιδιωτική χρήση με τυποποιημένα τεχνικά και λειτουργικά χαρακτηριστικά ανά μονάδα χώρου που μεταφέρονται με νταλίκες σε χερσαίες περιοχές και με εμπορευματοκιβώτια για μεταφορά δια θαλάσσης. Είναι μερικώς ή πλήρως αυτόνομα και απαιτούν μικρές υποδομές για την εγκατάστασή τους που είναι πλήρως αντιστρέψιμες περιβαλλοντικά

Genius Simplicity

Αποτελείται από 2 ελαφρώς διαφορετικούς τύπους κύβων με μήκος πλευρών 3μ. που καλύπτονται εξωτερικά με πάνελ και κουφώματα αλουμινίου και εσωτερικά με μόνωση και φύλλα επενδύσεων. Η διαφορά των 2 τύπων συνίσταται στη διαφορετική διαμόρφωση της μίας ακμής όπου στον ένα κύβο καμπυλώνει με ακτίνα 60εκ.

Υπάρχουν τυποποιημένοι κύβοι για χρήσεις καθιστικού, γραφείου, τραπεζαρίας, υπνοδωματίου, υγρών χώρων, στεγάστρων και κλιμακοστασίου που ανάλογα των απαιτήσεων συναρμολογούνται μεταξύ τους. ‘Έχουν προεπιλεχθεί κάποιοι τύποι κατοικιών που παρουσιάζονται αναλυτικά σε τρισδιάστατο σχέδιο και σε κάτοψη, με ελάχιστο εμβαδό τα 27τ.μ. και μέγιστο τα 72τ.μ.

Οι προεπιλεγμένοι τύποι κατοικιών καλύπτουν τις συνήθεις απαιτήσεις σε κοινόχρηστους χώρους και σε υπνοδωμάτια με λειτουργικό τρόπο και προσδίδουν στην τελική μορφή του κτιρίου αρμονική αρχιτεκτονική φυσιογνωμία σε συνδυασμό με τους στεγασμένους εξωτερικούς χώρους.

Για επαγγελματική ή/και μαζική χρήση υπάρχει η δυνατότητα οικονομικότερων επιλογών σε επενδύσεις και εξοπλισμό των κτιριακών κελυφών σε περιοχές εργοταξίων, για κατοικίες ή κοιτώνες εργαζομένων, για την στέγαση ευπαθών ομάδων κ.α.

Αξιολόγηση Ιδιοτήτων Caheeba

Με βάση τα ποσοστά των ιδιοτήτων Caheeba, τα κτίρια που κατασκευάζονται με το Σύστημα Δόμησης Caheeba, έχουν μεγάλες δυνατότητες ευελιξίας στη μεταφορά, στη χωροθέτηση των λειτουργιών τους και σε αυτόνομη λειτουργία αν εξοπλιστούν κατάλληλα. Είναι ιδανικά για ποικιλία μονιμότερων εγκαταστάσεων με χαμηλό αποτύπωμα και ταχύτητα κατασκευής, ιδιαίτερα σε περιοχές χωρίς αστικές υποδομές.

Τα κτίρια Caheeba μεταφέρονται και τοποθετούνται – συναρμολογούνται σε σύντομο χρόνο και με ελάχιστη προετοιμασία.

adminΣύστημα Δόμησης