Ειδικές κατασκευές

Κτιριακά κελύφη για επαγγελματική ή/και ιδιωτική χρήση που μεταφέρονται ολόκληρα ή σε τμήματα με νταλίκα. Είναι μερικώς ή πλήρως αυτόνομα και απαιτούνται ελάχιστες επιτόπιες εργασίες για την εγκατάστασή τους.

Tricycle Promotion/Canteen

Τρίκυκλο όχημα με καρότσα που διαθέτει υποδομή για προβολή και πώληση προϊόντων και για υγειονομικού ενδιαφέροντος χρήσεις. Διαθέτει φωτισμό με led και πλήρη ηλεκτρολογική εγκατάσταση που συνδέεται με ηλεκτρικό δίκτυο ή γεννήτρια. Επίσης διαθέτει υδραυλικό/αποχετευτικό δίκτυο με ξεχωριστές ανοξείδωτες δεξαμενές που έχουν τη δυνατότητα εξωτερικών συνδέσεων και πλήρες δίκτυο υγραερίου. Τοποθετείται σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους και διαθέτει συρόμενο σύστημα μετακίνησης του πλαϊνού πάγκου, ντουλάπια, καρέκλες, ηλεκτρολογική εγκατάσταση, εσωτερικό φωτισμό με led, περιμετρική φωτεινή πινακίδα με led, περιμετρικά ανοιγόμενα στέγαστρα και αρκετές σταθερές και πτυσσόμενες επιφάνειες προβολής προϊόντων. Είναι ευέλικτο στο άνοιγμα/κλείσιμό του και μεταφέρεται εύκολα.

Βασικές Διαστάσεις:

Μήκος (χωρίς το όχημα): 1.60m

Πλάτος: 1.60m

Ύψος: 2.20m          κλειστό, 2.90m ανοιχτό

Ωφέλιμος Χώρος: 3.00m² ανοιχτή

Caravan Office

Συναρμολογούμενο επιτόπου τροχόσπιτο για επαγγελματική ή ιδιωτική χρήση. Υπάρχει η δυνατότητα να σχεδιασθεί και να εξοπλισθεί a la carte σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη, όπως και να παραδοθεί κενό εσωτερικά ώστε να διαμορφωθεί στη συνέχεια σε χώρο γραφείου, σε κατοικία ή σε επαγγελματικό χώρο εντός καταστημάτων.

Η δυνατότητα επιτόπιας συναρμολόγησης  της Caheeba επιτρέπει την τοποθέτηση τροχόσπιτων και άλλες συρόμενων κατασκευών σε περιοχές όπου υπάρχει μειωμένη προσβασιμότητα ή οι διαστάσεις των ανοιγμάτων του χώρου είναι μικρότερες.

Container Cafe/Bar

Μετατροπή container 20’ και 40΄σε cafe-bar με πλήρεις υδραυλικές και ηλεκτρικές υποδομές. Ανάλογα των απαιτήσεων η μια πλευρά του ή και περισσότερες  μπορούν να ανοίγουν με ηλεκτροϋδραυλικό μηχανισμό και να μετατρέπονται σε deck, ή να διαχωρίζονται οπότε το άνωθεν τμήμα να μετατρέπεται σε στέγαστρο. Εξυπηρετεί εφήμερες ή μονιμότερες χρήσεις χωρίς να απαιτούνται υπαίθριες διαμορφώσεις εκτός της σύνδεσης με τα απαραίτητα δίκτυα.

Μπορεί να συνδυαστεί και με άλλα container ώστε να συνθέσουν μια πλήρη προκατασκευασμένη κατοικία η οποία σε απομακρυσμένες περιοχές με τον κατάλληλο εξοπλισμό μπορεί να λειτουργήσει αυτόνομα.

Wooden Tiny Caravan

Ξύλινη συρόμενη κατοικία για επαγγελματική ή/και ιδιωτική χρήση. Διαθέτει όλες τις προδιαγραφές ρυμούλκησης από ΙΧ  ή επαγγελματικό όχημα με αυξημένες δυνατότητες ρυμούλκησης. Η Caheeba διαθέτει σχέδια εσωτερικής διαμόρφωσης που περιλαμβάνουν υπνοδωμάτιο σε πατάρι, καθιστικό με καναπέ-κρεβάτι, τραπεζαρία, κουζίνα, μπάνιο, γραφείο, σόμπα ή κλιματισμό και αποθηκευτικούς χώρους, ενώ υπάρχει η δυνατότητα σχεδιασμού a la carte.

Η συρόμενη κατοικία διαθέτει πλήρη ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό (ηλεκτρικό δίκτυο, φωτισμό Led, δίκτυο ύδρευσης/αποχέτευσης, δίκτυο αερίου) με δυνατότητα εξωτερικών συνδέσεων. Επίσης μπορεί να φέρει εξοπλισμό ενεργειακής αυτονομίας όπως και εξωτερική διάταξη βιολογικού καθαρισμού και αποτελεί την ιδανική λύση για τοποθέτηση σε περιοχές φυσικού κάλλους χωρίς να αλλοιώνουν το έδαφος με οικοδομικές επεμβάσεις ή υποδομές δικτύων. Ακόμα μπορεί να τοποθετηθεί σε πολυτελή camping όπου θα προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στους ενοίκους του.

Η Caheeba δεν υλοποιεί μόνο τις δικές της ιδέες, αλλά και τις δικές σου.

adminΕιδικές κατασκευές