Ενοικίαση

Συρόμενα οχήματα προς ενοικίαση για υπαίθριες εκδηλώσεις, εκθέσεις, προώθηση προϊόντων, εταιρικές παρουσιάσεις, διαφημιστικά σποτ, φωτογράφηση, φεστιβάλ, road show, αθλητικές δραστηριότητες

Green Kiosk-Light Canteen I

Your Green Promotion in Motion

Συρόμενο εκθεσιακό κιόσκι με δυνατότητες για προβολή και πώληση προϊόντων και για υγειονομικού ενδιαφέροντος ελαφρές χρήσεις. Παρέχει δυνατότητες ενεργειακής αυτονομίας ή σύνδεσης με ηλεκτρικό δίκτυο. Τοποθετείται σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους και διαθέτει συρόμενο σύστημα μετακίνησης του μπροστινού πάγκου, μεσαίο τραπέζι, καρέκλες και τέντα, αποθηκευτικούς χώρους, εσωτερικό φωτισμό με led και diming, φωτεινή πινακίδα με led, ανοιγόμενο στέγαστρο και αρκετές επιφάνειες προβολής προϊόντων. Είναι ευέλικτη στο άνοιγμα/κλείσιμό της και μεταφέρεται εύκολα.

Βασικές Διαστάσεις:

Μήκος (χωρίς το ρυμό): 3.30m ανοιχτή / 2.50m κλειστή

Πλάτος (χωρίς τροχούς): 2.00m

Ύψος: 2.80m

Ωφέλιμος Χώρος: 6.50m²  ανοιχτή

Green Kiosk-Light Canteen II

Your Green Promotion in Motion

Συρόμενο εκθεσιακό κιόσκι με δυνατότητες για προβολή και πώληση προϊόντων και για υγειονομικού ενδιαφέροντος ελαφρές χρήσεις. Παρέχει δυνατότητες ενεργειακής αυτονομίας ή σύνδεσης με ηλεκτρικό δίκτυο. Τοποθετείται σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους και διαθέτει συρόμενο σύστημα μετακίνησης του μπροστινού πάγκου, καρέκλες και τέντα, αποθηκευτικούς χώρους, εσωτερικό φωτισμό με led και diming, ηλεκτρική τέντα με ηλεκτρικό μηχανισμό και αρκετές επιφάνειες προβολής προϊόντων. Είναι ευέλικτη στο άνοιγμα/κλείσιμό της και μεταφέρεται εύκολα.

Βασικές Διαστάσεις:

Μήκος (χωρίς το ρυμό): 3.30m ανοιχτή / 2.50m κλειστή

Πλάτος (χωρίς τροχούς): 2.00m

Ύψος: 2.70m

Ωφέλιμος Χώρος: 6.50m²  ανοιχτή

Green Kiosk-Light Canteen III

Your Green Promotion in Motion

Συρόμενο εκθεσιακό κιόσκι με δυνατότητες για προβολή και πώληση προϊόντων και για υγειονομικού ενδιαφέροντος χρήσεις. Παρέχει δυνατότητα σύνδεσης με ηλεκτρικό δίκτυο, υδραυλικό/αποχετευτικό δίκτυο με δυνατότητα εξωτερικών συνδέσεων και δίκτυο υγραερίου με εξωτερικό χώρο αποθήκευσης της φιάλης και μηχανισμό ασφαλείας. Τοποθετείται σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους και διαθέτει συρόμενο σύστημα μετακίνησης του μπροστινού πάγκου, ντουλάπια, καρέκλες, ηλεκτρολογική εγκατάσταση, εσωτερικό φωτισμό με led και diming, φωτεινή πινακίδα με led, ανοιγόμενο στέγαστρο και αρκετές επιφάνειες προβολής προϊόντων. Είναι ευέλικτη στο άνοιγμα/κλείσιμό της και μεταφέρεται εύκολα.

Βασικές Διαστάσεις:

Μήκος (χωρίς το ρυμό): 3.30m ανοιχτή / 2.50m κλειστή

Πλάτος (χωρίς τροχούς): 1.90m

Ύψος: 2.60m

Ωφέλιμος Χώρος: 6.30m²  ανοιχτή

Eco Caravan Canteen

The Green Mini Restaurant

Διαθέσιμο από Μάϊο 2017

Tricycle Promotion/Canteen

Τρίκυκλο όχημα με καρότσα που διαθέτει υποδομή για προβολή και πώληση προϊόντων και για υγειονομικού ενδιαφέροντος χρήσεις. Παρέχει δυνατότητα σύνδεσης με ηλεκτρικό δίκτυο, υδραυλικό/αποχετευτικό δίκτυο με δυνατότητα εξωτερικών συνδέσεων και δίκτυο υγραερίου. Τοποθετείται σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους και διαθέτει συρόμενο σύστημα μετακίνησης του πλαϊνού πάγκου, ντουλάπια, καρέκλες, ηλεκτρολογική εγκατάσταση, εσωτερικό φωτισμό με led, περιμετρική φωτεινή πινακίδα με led, περιμετρικά ανοιγόμενα στέγαστρα και αρκετές επιφάνειες προβολής προϊόντων. Είναι ευέλικτο στο άνοιγμα/κλείσιμό του και μεταφέρεται εύκολα.

Βασικές Διαστάσεις:

Μήκος (χωρίς το όχημα): 1.60m

Πλάτος: 1.60m

Ύψος: 2.20m          κλειστό, 2.90m ανοιχτό

Ωφέλιμος Χώρος: 3.00m² ανοιχτή

Σε κάθε εκδήλωση η Caheeba προσφέρει πλήρεις υπηρεσίες υποστήριξης που περιλαμβάνουν την επένδυση με λογότυπα και διαφημιστικά, τη μεταφορά και τοποθέτηση, την εσωτερική διαμόρφωση a la carte, κ.α.

adminΕνοικίαση